
מסעדות בשרים כשרות ברעננה
המשך קריאה ←
אתם רוצים לצאת למסעדה טובה. יחד עם זאת אתם רוצים גם חוויה נעימה ,אווירה טובה ורגועה. ובמרכז הצלחת ועל הבמה אוכל טוב, טעים, איכותי, משובח וגם נקי שלא יותיר אחריו עקבות לא נעימים בגלל היגיינה ירודה, ורמת ניקיון נמוכה. אז הנה לכם עוד סיבה לצאת למסעדה כשרה, ועכשיו זאת עובדה- הכשרות במסעדה הופכת אותה ליותר נקייה וסטרילית.
מחקר שנערך על ידי המחלקה למדעי המזון באוניברסיטת פנסילבניה קובע כי העופות הכשרים שנבדקו הצטיינו בספירת חיידקים נמוכה יותר, ובאיכות גבוהה יותר. העוף הכשר צוין לשבח במיוחד בגלל שהעופות העוברים את תהליך ההכנה לפי המסורת היהודית, עולים בטיבם על עופות המעובדים בתהליך הרגיל. וכל מוצר עם כשרות עובר בדיקות וחקירות דקדקניות המבטיחות מוצר איכותי מושגח ובריא. חוץ מהצד ההלכתי, שהוא חשוב בפני שעצמו.
כידוע שסוג המאכלים שהאדם אוכל משפיעים על טבעו, מאכלים כשרים משפיעים על טבע האדם לטובה. – מעדנים את מידותיו ומזככים אותו. ומצליחו שתפילותיו תהיינה כדרוש, ושקיום המצוות יהיו כדרוש, ושהבנת התורה בעצמו ולימוד התורה לאחרים יהיה כדרוש, ושיכוון לאמיתתה של תורה". לעומת זאת כשאדם אוכל מאכלים לא כשרים, זה משפיע עליו מדת האכזריות וכדו'. הכשרות היא גם כמרכיב של בקרת איכות.
לא רק בבשר ועופות, בכל סוגי המזון כל עניין הכשרות בא לידי ביטוי בבקרת איכות וטיב בצורה ההדוקה ביותר שרק ניתן להעלות על הדעת. את תרומת הכשרות לאיכות האוכל ולבריאות שלהם ולכן, משנה לשנה יותר ויותר אנשים, וביניהם גם לא-יהודים אוכלים מאכלים כשרים. ומצד היצרנים תווית ההכשר היא ערובה להגדלת המכירות. וזו הסיבה למהפכה השקטה והמעניינת העוברת על עולם המזון בארצות-הברית, ובכל העולם.
הפופולריות של המאכלים הכשרים הולכת וגוברת. הנהירה אחר האוכל הכשר נובעת מתוך תחושה שהמאכלים הכשרים מן הסתם גם נקיים ובריאים יותר. לנוכח התופעה המעניינת, הולכות יותר ויותר חברות ומבקשות מארגונים רבניים הכשר למוצריהן, וכך החל הסחרור וצובר תאוצה.
היקף מכירותיהם של מוצרים אלה הגיע אשתקד ל-30 מיליארד דולר, ואחד מכתבי העת למזון בארצות-הברית הכריז שגוברת במדינה זו המגמה לאכול כשר 'לא רק גפילטע פיש ומצות, אלא הרבה מאוד מאכלים נוספים.' (שבוע טוב)
כל נושא הניקיון ומניעת התפתחויות של כל מיני גורמים שליליים, ונעשה בטיפול ובתיאום של מערכת הכשרות, וזה גם עוזר לשיפור תהליכים ואיכות המוצרים, כך שבסיכומו של דבר, כל הדברים הללו מביאים לקפיצה גדולה ומשמעותית מאוד.
מסתבר, שבאמת, ככל שרמת הניקיון בטחנות הקמח ובמאפיות יותר גבוהה. מתמעטת שריצת החרקים במקום במידה משמעותית. כל המוצרים מגיעים למסעדה ובסופו של דבר -לצלחת שלכם. הכשרות מבטיחה שהלחם שלכם במסעדה יהיה נקי יותר, שהבשר יהיה סטרילי, העוף עבר בדיקות והירקות יהיו שטופים ומסוננים- ולא היישר מהגינה לצלחת במסע לא ידוע עם תוספות מיותרות.
רציתם אוכל טוב ומהודר? קיבלתם אוכל מעולה, טרי ונהדר. וזו הסיבה שאתם יכולים לשבת, להתרווח בשלווה וליהנות בראש שקט מארוחה טובה, איכותית והכי חשוב-כשרה.
Article source: https://www.kosherest.co.il/publishing/article//23-ההשפעה-של-הכשרות-במסעדות.html
כמו בשאר הערים במרכז העיר, לא קל למצוא מסעדת בשרים כשרה גם ברעננה. הצוות שלנו בכושרסט מעוניין לעזור לתושבי רעננה...
עודיש מבחר ענק של אפשרויות לצאת לאכול יש גם הרבה מקומות אבל רק מקום אחד יזכה בכם במשך היום או הלילה. בשביל למצוא את...
עודהוא עתיק, אפוף ניחוחות קדומים ומתכונים ישנים אבל גם היום הוא חי המטבח של אלפי אנשים שנהנים שוב ושוב מתפריט משובח...
עודלאן לוקח אותכם הדמיון הפרוע שלכם? לאי על שפת הים עם תפריט קוקטיילים מעולה או מסעדה רומנטית עם הראש ההר? לכל...
עודשאלתם את עצמכם פעם מה עושה נכה כשהוא רוצה ללכת למסעדה מעולה וטעימה שהכניסה אליה היא רק עם מדרגות? איך הוא מגיע...
עודהמנה מגיעה בצורה מיוחדת ואפופת סטייל עם קישוטים קטנים בצלחת הגדולה אין ספק שכזאת הופעה מגבירה את התיאבון ומעלה...
עוד