
מסעדות בשרים כשרות ברעננה
המשך קריאה ←
רוצים לצאת לבילוי, ארוחה זוגית או סתם מפגש חברים נחמד? איך תדעו איזה מקום מתאים לכם להעביר בו את הערב. חשוב להגדיר את המקום הרצוי על מנת למנוע טעויות ועוגמת נפש שנוצרת משהייה במקום שאתם לא אוהבים ובזבוז הזמן הנלווה אליה. לכן יש מדריך שסידר לכם את החיים, ואת היציאה הבאה שלכם.
• סיווג לפי סוג או קבוצת המזון המוגש במסעדה: מסעדה חלבית, מסעדה צמחונית, מסעדת מזון בריאות וכדומה.
• סיווג לפי סוג והידור הכשרות: מסעדה כשרה חלבית, מסעדה כשרה בשרית, כשרות של הרבנות הראשית, כשרות של בד"ץ וכדומה.
• סיווג לפי אופי האכילה במסעדה או האווירה שבה:
מסבאה - בית עסק אליו מגיעים לקוחות על מנת לצרוך משקאות אלכוהוליים כגון בירה, קוקטיילים ושאר משקאות חריפים. מרבית הפאבים נמצאים בארצות שבהם נהוג לדבר אנגלית ומשם גם מקורם, בפרט אנגליה, אירלנד, קנדה, אוסטרליה וניו זילנד. באירופה הביקור בפאב השכונתי הוא דבר שבשיגרה ונעשה אף על בסיס יומי.
ביסטרו – הוא ז׳אנר של מסעדות צרפתיות שייחודו בעיצוב המסעדה, בתפריט האוכל המוגש בו ובתמחור בהשוואה למסעדות יוקרה. הביסטרו מוגדר בעיקר על ידי סוג המזון שהוא מגיש: תבשילים בבישול איטי כעוף ביין, בף בורגיניון ותבשיל שקדי עגל, כמו גם בשרים צלויים - אנטרקוט, באווט (Bavette) ונתח קצבים.
בביסטרו סידור הישיבה צפוף יותר והשולחנות קרובים אחד לשני. העיצוב עתיר צבעים כהים בשילוב גוני אדום וזמן הישיבה קצר משמעותית בהשוואה למסעדות עילית, שם נמשכות ארוחות שלוש וארבע שעות גם בצהרי היום.
מסעדה משפחתית, מסעדת שף,
דיינר - סוג של מסעדה אמריקאית טיפוסית אשר אופיינית במיוחד באזור לונג איילנד, בניו יורק, בניו ג'רזי ובאזורים רבים נוספים בצפון מזרח ארצות הברית. מסעדות הדיינר מתאפיינות בטווח רחב של סוגי מאכלים, בעיקר מאכלים אמריקאים מובהקים, באווירה נינוחה, בדלפק, והם נוהגים להיות פתוחים רוב שעות היממה.
מסעדת "דרייב אין" -בה מוגש המזון ללקוחות היושבים בכלי רכב.
• סיווג לפי מקור המזון או מוצאו: מסעדה איטלקית, מסעדה צרפתית, מסעדה אמריקאית, מסעדה בוכרית וכדומה. כך למשל במסעדה איטלקית יוגש מזון בסגנון המזון המוגש באיטליה, כגון פסטה ופיצה. בסיווג זה תיתכן תת-חלוקה לפי חבלים או ערים המאופיינים במאכלים מסוימים או לפי סוג המזון המוגש בהן. דוגמאות לתת-חלוקה של מסעדות איטלקיות לפי אזור כוללות מסעדה ונציאנית או סיציליאנית ודוגמאות לתת-חלוקה לפי סוגי המזון המוגשים כוללות אוסטריות, טרטוריות,
ג'לטריות - הוא קינוח איטלקי קפוא עשוי מים וחלב או חלב סויה, משולב בטעמים, ממתיקים (סוכר או ממתיק מלאכותי) ומייצבים. מרכיבי הג'לאטו קודם מפוסטרים ולאחר מכן מקוררים ומעורבבים באותה עת כדי לפרק גבישי קרח כשהם נוצרים.
ג'לאטו לרוב מוכן מפירות טריים או מוצרים אחרים כמו שוקולד (שוקולד טהור, פתיתי שוקולד, שבבי שוקולד, סוכריות, טראפלס וכדומה), אגוזים, סוכריות קטנות, ממתקים או עוגיות. ג'לאטו המיוצר ממים, בלי מוצרים חלביים, נקרא גם "סורבה". אחוזי השומן האופייניים לג'לאטו נעים בין 2–8 אחוזים, תלוי ברכיבים (אגוזים, חלב או שמנת יעלו את אחוזי השומן). הגלידות בסגנון הצפון אמריקאי מכילות אחוזי שומן גבוהים יותר מהג'לאטו, אחוזי
Article source: https://www.kosherest.co.il/publishing/article//17-סוגי-מסעדות-שונים.html
כמו בשאר הערים במרכז העיר, לא קל למצוא מסעדת בשרים כשרה גם ברעננה. הצוות שלנו בכושרסט מעוניין לעזור לתושבי רעננה...
עודיש מבחר ענק של אפשרויות לצאת לאכול יש גם הרבה מקומות אבל רק מקום אחד יזכה בכם במשך היום או הלילה. בשביל למצוא את...
עודהוא עתיק, אפוף ניחוחות קדומים ומתכונים ישנים אבל גם היום הוא חי המטבח של אלפי אנשים שנהנים שוב ושוב מתפריט משובח...
עודלאן לוקח אותכם הדמיון הפרוע שלכם? לאי על שפת הים עם תפריט קוקטיילים מעולה או מסעדה רומנטית עם הראש ההר? לכל...
עודשאלתם את עצמכם פעם מה עושה נכה כשהוא רוצה ללכת למסעדה מעולה וטעימה שהכניסה אליה היא רק עם מדרגות? איך הוא מגיע...
עודהמנה מגיעה בצורה מיוחדת ואפופת סטייל עם קישוטים קטנים בצלחת הגדולה אין ספק שכזאת הופעה מגבירה את התיאבון ומעלה...
עוד